Ο Οργανισμός ΔΗΩ συμμετείχε στη συνάντηση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τους Οργανισμούς Πιστοποίησης και Ελέγχου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2025.
Η συνάντηση επικεντρώθηκε σε θέματα πιστοποίησης και ελέγχου των βιολογικών προϊόντων, με στόχο την ενίσχυση των διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας και την καλύτερη υποστήριξη των παραγωγών που ακολουθούν τις βιολογικές μεθόδους καλλιέργειας. Όπως τονίστηκε στη συνάντηση από όλους τους συμμετέχοντες, η βιολογική γεωργία αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της βιώσιμης ανάπτυξης και της προώθησης των ελληνικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές.
Περισσότερα στο:
[ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης: «Βιολογική γεωργία και ποιότητα προϊόντων, κλειδιά για το μέλλον του αγροτικού τομέα»](https://www.minagric.gr/…/deltiatypou/17366-dt170125)