Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Οργανισμού Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων «ΔΗΩ» με τίτλο «Η «ΔΗΩ» στη Νέα Εποχή: Στελέχη με Αποτελεσματικότητα & Προοπτική». Το workshop πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα «ΜΑΛΙ ΒΕΝΙ» στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, έναν χώρο με συμβολική σημασία, καθώς αποτελεί πρότυπο βιολογικής γεωργίας, σε πλήρη αρμονία με τις αρχές του οργανισμού μας.
Υπό την καθοδήγηση του συμβούλου εκπαίδευσης και ανάπτυξης κ. Τάκη Αθανασόπουλου και με την ενεργή παρουσία του Γενικού Διευθυντή κ. Δημητριάδη, τα στελέχη της «ΔΗΩ», συμμετείχαν σε βιωματικές δραστηριότητες, ακολουθώντας τη μεθοδολογία της «πυραμίδας των 5 επιπέδων» που εστιάζει σε θεμελιώδεις αρχές ομαδικής λειτουργίας και ανάπτυξης επιχειρηματικής κουλτούρας. Μέσα από αυτές τις αρχές, τα στελέχη είχαν την ευκαιρία να εξελίξουν τις δεξιότητες συνεργασίας και να καλλιεργήσουν ένα κοινό στρατηγικό όραμα για τη νέα εποχή της «ΔΗΩ».
Το γεύμα της ημέρας, σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τις αρχές βιώσιμης διατροφής και υγείας, προετοιμάστηκε από τη Νίκη Μέρμηγκα, private chef και απόφοιτη της πρώτης Vegan Chef Σχολής στην Ελλάδα.
Ο Οργανισμός «ΔΗΩ» συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη των στελεχών του, στηρίζοντας τη μετάβαση σε μια νέα εποχή όπου η ποιότητα, η βιωσιμότητα και η καινοτομία αποτελούν κεντρικούς πυλώνες.